Sköndalsvägen 34A

SKÖNDAL

Välkommen till Sköndalsvägen 34a, ett gavelradhus i tre plan med terrass, altan och stensatt uteplats. Exklusiva materialval, golvvärme, panoramafönster och väl tilltagen takhöjd. Golven är försedda med en vitlaserad ekparkett samt en Terrazzo i entré, tvättstuga och i badrummen. Färgsättningen är unik för bostäderna och garderoberna är måttanpassade för huset. Den maskinella utrustningen levereras av Siemens och Terrazzon återges i kökets bänkskiva och på arbetsytorna i tvättstugan. Det hör en parkeringsplats till bostaden och på husets baksida finns ett utomhus-förråd. På entréplan disponeras kök och vardagsrum i en öppen planlösning tillsammans med spiraltrappen som leder vidare uppåt i huset. Strax innanför hallen och i anslutning till köket finns ett stort förråd utmärkt både som skafferi och för övrig förvaring. I entrén finns god plats för skor och ytterkläder, en garderob samt tillgång till både badrum med dusch och den lyxiga tvättstugan. Andra våningen utgörs av tre sovrum varav ett med klädkammare och de andra två försedda med garderober. Badrummet är försett med badkar och från hallen nås ytterligare ett förråd. Tredje våningen är lämnad till fantasin för inredning och här finns den stora terrassen. Se alternativ planlösning som visar upp ett fjärde sovrum med badrum och klädkammare samt ett andra vardagsrum. Denna våning kan även disponeras med två sovrum vilket ger totalt fem sovrum i huset. Föreningen består av 15 radhus och välkomnar juridiska personer, äger marken samt har en stabil ekonomi med låg belåningsgrad. Det finns en utfäst en räntegaranti om 2,25 % under de första fem åren vilket innebär att kostnaden för föreningens lån inte överstiger denna nivå. Hundra meter från bostaden finns närmsta matvarubutik, padelbana och hundrastgård. Tre minuter till fotbollsplaner och lekplats. 15 minuters promenad till Drevviken, ca 30 minuter med buss eller cykel till T-centralen och bara 10 minuter med bil. Ta kontakt för mer information och för att boka visning; 08 - 36 07 01 / info@pontustovesson.com

Visningar

  • 3
    december
    söndag
    kl 12:00 - 13:00

Fakta

Utgångspris
9 490 000 kr
Månadsavgift

6 594 kr/mån

Fast.beteckning:

BONDKAKAN1

Rum

6 st

Boarea

167 m²

Hiss

Nej

Byggnadstyp

Gavelradhus

Byggnadsår

2023

Dokument

Fastighetsmäklare

Profil

Pontus Tovesson

070-303 67 17

info@pontustovesson.com

Månadsavgift

6 594 kr/mån

I avgiften ingår förvaltningskostnader, fastighetsskötsel, sophämtning och brf-försäkring.

Drift per år

Försäkring

6 000 kr

Elförbrukning

9 600 kr

Summa

15 600 kr

Närområde

Det utmärkta läget vid Sköndalsvägen i ett redan etablerat bostadsområde innebär nära tillgång till goda kommunikationer och ett rikt serviceutbud. Sköndal har en trivsam blandning av villor, radhus och nybyggda lägenheter med flera skolor och förskolor. På gångavstånd finns handels- och serviceutbudet i Sköndals centrum, världsarvet Skogskyrkogården, en fullstor idrottshall, skridskoåkning och motionsspår vid Drevviken samt flertalet utegym, parker, hundrastgårder, BMX-bana och mycket mer.

Kommunikation

Hållplatserna för buss 181 ligger mitt emot bostaden. Med tre minuters promenad når man hållplatserna för buss 143, 188 samt 193 och under tio minuter buss 807 mot Gullmarsplan varifrån tunnelbanans gröna linje tar vid.

Närservice

Närmsta matvarubutik ligger endast 100 meter från bostaden.

Byggnad

Typ

Gavelradhus

Byggår

2023

Förening

Namn

Brf Sköndals Entré.

Organisationsnr

769640-4644.

Hemsida

brfskondalsentre.se.

Om föreningen

Brf Sköndals Entré består av exklusiva radhus i tre plan i en lummig parkmiljö i Sköndal med närhet till kommunikationer, barnomsorg, idrottsaktiviteter, skolor, Drevviken och Sköndals levande centrum. Föreningen välkomnar juridiska personer och har mycket stabil ekonomi med låg belåningsgrad.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

Parkeringsplats hör till bostäderna.

Äger marken

Ja.

Tillåter juridisk person som köpare

Ja.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

15 st.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder