Tängslinge 3

Gnesta

Välkommen till Tängslinge 3 och ett Älvsbyhus med en totalyta om 200 kvm, stor altan om ca 128 kvm samt isolerat dubbelgarage om 37 kvm med värmepump, fönster och motordrivna portar. Fastigheten är nära 3000 kvm stor och belägen några hundra meter från båtvänlig sjö med badplats och bra fiske. Solläget är utomordentligt och huset välplanerat med många fönster. På entréplan finns rikligt med förvaringsutrymmen, ett stort badrum och tvättstuga med groventré. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med matplats samt två utgångar till altanen. Bägge sovrum är svalt belägna och det finns utrymme för totalt sju sovrum. Övervåningen är oinredd, förberedd för badrum och erbjuder flera planlösningar. Altanen erhåller sol hela dagen och erbjuder en mängd olika sittplatser. Totalt finns fyra ingångar till huset och garaget nås med kod eller dosa. Bredvid garaget finns plats för en carport och uppfarten är väl tilltagen. Fiberinstallation står klar 2023. Promenadavstånd till sjön genom vacker skog på grusade vägar och ca 10 minuter med bil till Gnesta centrum. I centrum finns ett rikt serviceutbud och avgångar med regional- samt pendeltåg till Stockholm, vilka är framme på ca en halvtimme respektive timme. Med bil är man i Stockholm på ca en timme och med buss till Nyköping samt Trosa på ca halvtimmen. Ta kontakt för mer information; 08-36 07 01 / info@pontustovesson.com

Budgivning pågår

Högsta bud 4 000 000 kr

Fakta

Utgångspris
3 995 000 kr
Fast.beteckning:

Tängslinge 3:4

Rum

4 st

Sovrum

2 st

Boarea

107 m²

Biarea

93 m²

Tomtarea

2 980 m²

Tillträde

7/7 2023

Byggnadstyp

1½-plansvilla

Byggnadsår

2018

Fastighetsmäklare

Profil

Pontus Tovesson

070-303 67 17

info@pontustovesson.com

Rum

 • Entré/hall

  Välkomnande entré med garderobsvägg och praktiskt klinkergolv. Hallen är möblerbar och från entrén nås övervåningen.

 • Kök

  Ljust kök med ljusinsläpp från tre väderstreck, köksö, gott om arbetsutrymme och goda förvaringsmöjligheter. Den maskinella utrustning från Electrolux består av mikro och varmtluftsugn i arbetshöjd, spishäll med tillhörande fläkt samt diskmaskin samt fullstora kyl och frys i rostfritt utförande. Från köket nås både altanen och tvättstugan med groventré.

 • Matplats

  Matplatsen är centralt placerad mellan kök, vardagsrum och huvudentré, framför en rad fönster och med utgångar till altanen.

 • Vardagsrum

  Trivsamt vardagsrum med utgång till altanen och den lounge-del som är placerad i pergolan med tak. Del av vardagsrummet kan utgöra primärt sovrum om nästan 20 kvm, med klädkammare och utgång till altanen.

 • Sovrum 1

  Det primära sovrummet har ett gavelläge bredvid badrummet, fönster i två väderstreck och en klädkammare.

 • Sovrum 2

  Det andra sovrummet är stort och rymmer dubbelsäng med tillhörande möblemang, förvaringslösningar eller skrivbord.

 • Badrum

  Väl tilltaget badrum med dusch, wc-stol dubbla tvättställ med kommod och stor badrumsspegel samt förvaringsskåp.

 • Tvättstuga

  Tvättstugan med groventré ligger med anslutning till köket. Här finns god plats för skor och ytterkläder. Det finns tvättmaskin och torktumlare från Electrolux, en tvättho, arbetsbänk samt förvaringsskåp. Utanför finns en trädgårdskran.

 • Klädkammare

  Det finns en stor klädkammare med fönster i anslutning till det primära sovrummet. Denna klädkammare kan nås från det som kan bli nedervåningen tredje sovrum - se alternativ planlösning.

 • Övervåning

  Idag är övervåningen oinredd och förberedd för badrum. Det är två stora fönster i vardera ände och det är enkelt att öppna ett takfönster ovanför trappen. Här kan utöver badrum bli ett till två sovrum samt allrum eller totalt fyra sovrum.

 • Altan

  Ca 128 kvm altan uppbyggd med pergola, matplatser under bar himmel och försänkt avdelning med plats för eldstad. Från altanen nås huset genom två dörrar vilka leder till kök och vardagsrum.

 • Garage

  Isolerat dubbelgarage med värmepump, två fönster, klinkergolv och motordrivna portar. Portarna kan öppnas med kod eller dosa. Bredvid garaget finns plats för en carport.

Servitut, ga, samfälligheter, etc

Gemensamhetsanläggning: Gnesta Stora Brandsbol GA:1 ändamål: Vägar, Gemensamhetsanläggning: Gnesta Tängslinge GA:2 Avtalsservitut Kablar Förmån: Officialservitut Väg, 0461-10/48.1 Last: Avtalsservitut Kablar, 04-IM1-96/2006.1

Ventilation

Mekanisk frånluftsventilation.

Vatten och avlopp

Enskilt vatten året om. Enskilt avlopp.

Energideklaration

Utfört

Utförd: 18/5 2023

Klass

E

Drift per år

Försäkring

10 566 kr

Elförbrukning

18 184 kr

Renhållning

2 160 kr

Övrigt

2 300 kr

Summa

33 210 kr

Taxeringsuppgifter

Typkod

220, Småhusenhet, bebyggd.

Totalt

2 809 000 kr

Byggnad

2 260 000 kr

Mark

549 000 kr

Taxeringsår

2021

Värdeår

2018

Pantbrev

Summa

2 775 000 kr

Antal

4 st

Byggnad

Typ

1½-plansvilla

Byggår

2018

Bjälklag

Trä

Fasad

Trä

Grund

Krypgrund

Grundmur

Betong

Stomme

Trä

Uppvärmning

Frånluftsvärmepump

Tak

Betongpannor

Fönster

3-glas

Övrig byggnader

Dubbelgarage om 37 kvm.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder