Radiusbacken 49

Telefonplan / Midsommarkransen, HÄGERSTEN

Välkommen till Radiusbacken 49 och en tvåa belägen högst upp i huset med fönster i två väderstreck samt både balkong och entréterrass, vilka man dessutom tillåts grilla på. Solen ligger på balkongen från morgon fram till sen eftermiddag och växlar över för att ligga på entréterrassen till solnedgång bakom grannhuset. Bostaden är välplanerad och lättmöblerad, har stora fönsterpartier med låg bröstning och gott om förvaringsmöjligheter. I månadsavgiften ingår tv, telefoni, bredband samt nyttjanderätten till ett förråd. Som boende är man dessutom även bortskämd med en fantastisk takterrass med badrum, utekök och grillar samt en stor gemensamhetslokal i vilken man kan övernatta. Det finns en innergård, cykel- och barnvagnsförråd samt parkeringsgarage med lediga platser och rum för källsortering. Dessa utrymmen nås direkt med hissen. Föreningen äger marken och har god ekonomi. Läget är utmärkt nära all tänkbar service, kort cykelavstånd till Södermalm, gångavstånd till Vinterviken och Trekanten samt tunnelbanan ca 500 m hemifrån som bär till T-centralen på 15 min. Flera gym bara ett par minuter hemifrån, närmsta ICA ligger fyra minuters promenad bort och området fullkomligt myllrar av restauranger och caféer.

Fakta

Utgångspris
2 725 000 kr
Månadsavgift

2 990 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

617 392 kr

Fast.beteckning:

TIMOTEJEN 17

Rum

2 st

Boarea

39 m²

Våningsplan

4 / 4

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2020

Fastighetsmäklare

Profil

Pontus Tovesson

070-303 67 17

info@pontustovesson.com

Rum

 • Entré/hall

  Välkomnande entré med god plats för skor och ytterkläder. I hallen finns en garderobsvägg samt ett städskåp. Precis utanför ytterdörren möblerar man med lätthet för att avnjuta kvällssolen.

 • Kök

  Stilrent kök med gott om förvaringsmöjligheter och goda arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av diskmaskin, spis med ugn och tillhörande fläkt samt kyl/frys. I anslutning till köket finns plats för ett matbord med flera sittplatser.

 • Vardagsrum

  Vardagsrummet är rymligt, lättmöblerat och i öppen planlösning med köket. Härifrån nås balkongen som får sol både på morgon, förmiddag och eftermiddag.

 • Sovrum

  Lättmöblerat sovrum beläget mot innergården och granne med badrummet.

 • Badrum

  Väl tilltaget badrum med gott om förvaringsmöjligheter. Försett med wc-stol, dusch, tvättställ med kommod och badrumsspegel samt kombinerad tvätt- och torkmaskin med praktisk avlastningsyta och förvaringsskåp ovan.

Månadsavgift

2 990 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

617 392 kr

Ventilation

FTX-system. Godkänd 2021-05-31.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 31/5 2021

Klass

C

Drift per år

Försäkring

2 400 kr

Vatten/avlopp

816 kr

Elförbrukning

1 980 kr

Summa

5 196 kr

Försäkringen är baserad på en schablon om 200 kr i månaden, pga att säljarens nuvarande försäkring ligger på 374 kr av särskild anledning - vilket är väsentligt dyrare än normalt, pga av eget intresse.

Närområde

Området präglas av en varierad bebyggelse med gott om mysiga caféer, konditorier, restauranger och butiker. Midsommarkransen och Telefonplan är mycket populärt med ett stort utbud av allt från träningsmöjligheter till nöje och kultur, både i området och det närliggande Aspudden och Liljeholmen. Här har Ni även nära till natursköna promenader runt i området samt Vinterviken, joggingstråk och badmöjligheter i Mälaren. Mitt i Midsommarkransen ligger den välbesökta Svandammsparken med stora gräsytor och vattenlek för barnen. Kommunikationerna är goda med bussar och tunnelbanans röda linje, som tar dig till city på tio minuter.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2020

Förening

Namn

Brf Metronomen.

Organisationsnr

769629-9093.

Hemsida

brfmetronomen.com.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

Föreningen har en god ekonomi och planerar inga ytterligare avgiftshöjningar.

Om föreningen

Brf Metronomen äger 188 bostadsrättslägenheter, en lokal och ett garage i tre våningsplan under mark med ca 65 parkeringsplatser samt ca 350 cykelparkeringar (majoriteten av dessa inomhus i källarplan). Metronomen är en äkta förening som äger marken och adresserna Radiusbacken 31, Radiusbacken 39 och Radiusbacken 49. Huset består till största del av 1-2 rok men även ett antal större lägenheter.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

I garaget finns gästparkering, mc-parkering och handikappanpassad parkering. Det finns lediga garageplatser att hyra för 1500 kr i månaden.

Övrigt

Med 12 minuter till Söder bor du i ett av Stockholm mest intressanta områden. 188 bostadsrätter i Stockholms Creative District, det är Metronomen. Som bonus finns en stor gemensam takterrass på femte våningen i port 31 med anslutande gemensamhetslokal exklusivt för de boende i huset. Härifrån får du och dina grannar en hänförande utsikt över södra Stockholm. Vår gemensamhetslokal i anslutning till takterassen bokas på displayen utanför lokalen.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en fantastisk takterrass på femte våningen på Radiusbacken 31. Terrassen kan nyttjas av alla medlemmar. Härifrån har ni en härlig utsikt över söderort. Terrassen har en tillhörande gasolgrill man kan använda för härliga vår och sommarkvällar. I anslutning till terrassen finns en gemensamhetslokal om ca 55 kvm med panoramafönster som öppnar upp ut mot terrassen. Denna hyr man mot en avgift på 500 kr. Gemensamhetslokalen är utrustad med kök och toalett. Föreningen har en trevlig gård som delas av medlemmarna, grannar och förskoleverksamhet. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Bredband 1000/1000 Mbit/s och grundutbud av digital-tv levereras av Tele2.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

186 st.

Lokaler

1 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Intresseanmälan

Tipsa om bostaden


Karta


Planlösning


Bilder