Radiusbacken 39

Telefonplan / Midsommarkransen, HÄGERSTEN

Välplanerad tvåa med nästan tre och en halv meter i takhöjd(!) och kvällssol på uteplatsen. Belägen med fransk balkong i söderläge på andra våningen och uteplats i västerläge mot innergården. Bostaden har gott om förvaringsutrymmen i både hall och badrum, en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum samt ett trivsamt sovrum. Här är man boende i en förening som har takterrass med gemensamhets-/övernattningslokal på hela 55 kvm samt stort badrum vilket nås från takterrass och ett utomhuskök jämte flera grillar. I föreningen finns också ett garage med lediga platser, rum för källsortering, cykelrum och barnvagnsrum. Till bostaden hör ett källarförråd vilket nås med hissen som också tar en till cykelförråd, garage och takterrass. På innergården finns sopnedkast och en hiss som bär ner till gatuplan med raka vägen till ICA som nås med två minuters gångavstånd. Läget är utmärkt nära all tänkbar service, kort cykelavstånd till Södermalm, gångavstånd till Vinterviken och Trekanten samt tunnelbanan ca 500 m hemifrån som bär till T-centralen på 15 min. Flera gym bara ett par minuter hemifrån och området fullkomligt myllrar av restauranger och caféer. Föreningen äger marken och har mycket god ekonomi. Bredband ingår i avgiften!

Fakta

Utgångspris
2 695 000 kr
Månadsavgift

2 990 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

617 392 kr

Andelstal

0 %

Fast.beteckning:

TIMOTEJEN 17

Rum

2 st

Sovrum

1 st

Boarea

39 m²

Hiss

Ja

Byggnadstyp

Flerbostadshus

Byggnadsår

2020

Fastighetsmäklare

Profil

Pontus Tovesson

070-303 67 17

info@pontustovesson.com

Månadsavgift

2 990 kr/mån

Indirekt nettoskuldsättning

617 392 kr

Ventilation

FTX-system. Godkänd 2021-05-31.

Energideklaration

Utförd

Utförd: 1/5 2021

Klass

C

Närområde

Området präglas av en varierad bebyggelse med gott om mysiga caféer, konditorier, restauranger och butiker. Midsommarkransen och Telefonplan är mycket populärt med ett stort utbud av allt från träningsmöjligheter till nöje och kultur, både i området och det närliggande Aspudden och Liljeholmen. Här har Ni även nära till natursköna promenader runt i området samt Vinterviken, joggingstråk och badmöjligheter i Mälaren. Mitt i Midsommarkransen ligger den välbesökta Svandammsparken med stora gräsytor och vattenlek för barnen. Kommunikationerna är goda med bussar och tunnelbanans röda linje, som tar dig till city på tio minuter.

Byggnad

Typ

Flerbostadshus

Byggår

2020

Förening

Namn

Brf Metronomen.

Organisationsnr

769629-9093.

Hemsida

brfmetronomen.com.

Tillåter delat ägande

Ja.

Ekonomi

Föreningen har en god ekonomi och planerar inga ytterligare avgiftshöjningar. (Senast kontrollerat 24/4 2024).

Om föreningen

Brf Metronomen äger 188 bostadsrättslägenheter, en lokal och ett garage i tre våningsplan under mark med ca 65 parkeringsplatser samt ca 350 cykelparkeringar (majoriteten av dessa inomhus i källarplan). Metronomen är en äkta förening som äger marken och adresserna Radiusbacken 31, Radiusbacken 39 och Radiusbacken 49. Huset består till största del av 1-2 rok men även ett antal större lägenheter.

Organisationsform

Bostadsrätt.

Parkering

I garaget finns gästparkering, mc-parkering och handikappanpassad parkering. Det finns lediga garageplatser att hyra för 1500 kr i månaden.

Övrigt

Med 12 minuter till Söder bor du i ett av Stockholm mest intressanta områden. 188 bostadsrätter i Stockholms Creative District, det är Metronomen. Som bonus finns en stor gemensam takterrass på femte våningen i port 31 med anslutande gemensamhetslokal exklusivt för de boende i huset. Härifrån får du och dina grannar en hänförande utsikt över södra Stockholm. Vår gemensamhetslokal i anslutning till takterassen bokas på displayen utanför lokalen.

Gemensamma utrymmen

Föreningen har en fantastisk takterrass på femte våningen på Radiusbacken 31. Terrassen kan nyttjas av alla medlemmar. Härifrån har ni en härlig utsikt över söderort. Terrassen har en tillhörande gasolgrill man kan använda för härliga vår och sommarkvällar. I anslutning till terrassen finns en gemensamhetslokal om ca 55 kvm med panoramafönster som öppnar upp ut mot terrassen. Denna hyr man mot en avgift på 500 kr. Gemensamhetslokalen är utrustad med kök och toalett. Föreningen har en trevlig gård som delas av medlemmarna, grannar och förskoleverksamhet. Varje lägenhet har ett tillhörande förråd.

Äger marken

Ja.

Tv och bredband

Bredband 1000/1000 Mbit/s och grundutbud av digital-tv levereras av Tele2.

Tillåter juridisk person som köpare

Nej.

Äkta förening

Ja.

Lägenheter

186 st.

Lokaler

1 st.

Pantsättningsavgift

525 kr.

Överlåtelseavgift

1 313 kr. Betalas av Köpare.


Karta


Planlösning


Bilder